Fűtés korszerűsítés

Korszerű fűtés = alacsonyabb költségek


Az energia árak gyors növekedése miatt az utóbbi években jelentősen megnövekedett az igény az alacsonyabb hőmérséklettel, de magasabb hatékonysággal működő fűtési rendszerek alkalmazása iránt. Egy épület hőháztartásának javításakor érdemes egy egységként kezelni azt, nyílászárócserével, hőszigeteléssel és a gépészeti rendszerek korszerűsítésével akár 35 %-os energia-megtakarítást is elérhetünk. A korszerű fűtéstechnikai megoldások nemcsak új építéseknél valósíthatók meg, hanem beépíthetőek már meglévő rendszerekhez is.

 

Fűtéskorszerűsítése során vállaljuk víz-fűtés, illetve, víz-gázszerelési, valamint új fűtési rendszerek kiépítését. Megtervezzük és kivitelezzük olyan energiatakarékos központifűtés rendszerek kiépítését, mint a padlófűtés, falfűtés- vagy a szegélyfűtés, melyek környezetbarát, költség és energiatakarékos megoldásokat jelentenek.

Elavult fűtését korszerű fűtési rendszerre cseréljük! Gázfűtés esetén nagyhatásfokú kondenzációs gázkészülékre, szilárdtüzelés esetén, faelgázosító-, vagy pellet tüzelésű kazánra.