Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése a föld globális felmelegedése miatt időszerűvé váltak.
A klimatizálás rendkívül sok villamos energia felhasználással jár. Olcsó és egyszerű, pénztárcakímélő megoldás! Kínálatunkban redőnyök, reluxák, zsalúzia, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők, harmonikaajtók és szúnyoghálók egyaránt megtalálhatók.

 

Redőny

Műanyag, hagyományos redőnyeink és alumínium redőnyeink esztétikus integrált szúnyogháló beépítéssel, illetve mechanikus és motoros működtetéssel is megrendelhetők.

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. Alumínium lamellás reluxáinkat több mint 35-féle színben, fa reluxákat pedig 25 és 50 mm széles lamellákkal kínáljuk Önnek.

Szúnyoghálók

Műanyag és alumínium keretes szúnyoghálóink mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldást jelentenek. Új, pliszé rendszerünkkel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható, ahol a maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén akár a duplája is lehet.

Roletta

A roletta a tetőtéri nyílászárók legközismertebb árnyékolója, mely hagyományos nyílászárókon is tökéletesen alkalmazható. Az árnyékoláson kívül védelmet nyújt a nemkívánatos, kívülről való betekintés és az UV sugárzás ellen is. A textilek sokszínűsége és anyagtípusa lehetőséget biztosít az ablakba legjobban illeszkedő árnyékoló textil kiválasztásához. A választható típusok közül külön említésre méltó a fényzáró, alupigmentált textil, amely a fény nagy részét visszatükrözi a szabadba, így biztosít kellemesebb hőérzetet a helyiségben.

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására. A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot. Lakásába a belső harmóniával megegyező szövetkínálatunkból választhat (pl.: trópusifa lamella).

Napellenzők

A könyökkaros napellenzők a teraszok és balkonok sokoldalú árnyékolói. Számos modellt kínálunk, de egyvalami minden típusban közös: a minőség, amely a design, a funkció, és a műszaki jellemzők terén is tapasztalható. UV álló impregnált ponyvából készül, nem csak napsütés, de enyhe csapadék ellen is védelmet nyújt. Működtethető kézi tekerővel, vagy elektromos motorral is, amely kapcsolóval illetve távirányítóval vezérelhető. Fény és szélérzékelő automatikával is ellátható.

Zsalúzia

Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, válasszon a Cégünk által forgalmazott zsalúzia rendszerek közül, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek, középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára. A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. A magasabb szintű kényelem érdekében a zsalúzia motoros működtetéssel is megrendelhető. A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fény vezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet.